Foto: Getty Images
Ligue 1

Delte antisemitisk opslag: Ingen vil have ham

Nice vil gerne af med Youcef Atal, men der er tilsyneladende ingen, der er interesserede i ham.

Den algierske landsholdsspiller Youcef Atal har ikke spillet for Nice siden 1. oktober, og der er nok ikke udsigt til, at han kommer til at gøre det igen. Siden dengang har han været suspenderet for at have delt et antisemitisk opslag på en af sine konti på de sociale medier.

Det kom efter Hamas terrorangreb på Israel 7. oktober, hvor den palæstinensiske prædikant Mahmoud al-Hasanat efterfølgende havde lavet et opslag sine sociale medier, hvor han bad Gud om at "sende det jødiske folk en mørk dag."

Indlægget blev slettet dagen efter, hvor Atal også undskyldte på de sociale medier, men alligevel blev det til en suspendering af Nice, ligesom det franske fodboldforbund gav ham en karantæne på syv kampe.

Nu nærmer transfervinduet sig, og her har Nice i sinde at få ham solgt. Det skriver lokalmediet Nice-Matin.

Atals kontrakt med Nice udløber ved afslutningen af denne sæson, og derfor er det også oplagt for parterne at skilles nu. Dog er meldingen, at ingen klubber endnu har vist interesse for landsholdsbacken.

Foruden karantænen, så er han også under efterforskning fra anklagemyndigheden i Nice, og han blev tidligere på måneden tilbageholdt under anklager om at fremkalde had baseret på religion - men han blev løsladt efter én nat, da der blev betalt en kaution på 600.000 kroner.

Derudover er han i den situation, at han ikke må forlade Frankrig for ikke-fodboldrelaterede årsager, og der venter en høring for ham 18. december.