• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

- Der er ingen logik i hans beslutninger

Foto: Getty Images

Inter bør i næste sæson undgå det samme 'kaos', som Mauricio Pochettino har skabt i Paris Saint-Germain. Sådan lyder det fra den tidligere italienske landsholdsmålmand Gianluca Pagliuca.

Af Lars Gram-Hanssen

Ajax-målmanden André Onana var tidligere på ugen til lægetjek i Inter, og dermed er spørgsmålet, om Samir Handanovic' rolle som førstemålmand for Milano-klubben er ved at være forbi.

Ifølge den tidligere Inter-målmand Gianluca Pagliuca er det dog vigtigt, at Simone Inzaghi ikke kommer til at benytte den samme tilgang, som Mauricio Pochettino har gjort i Paris Saint-Germain. 

- Handanovic er stadig en glimrende målmand. I denne sæson har han ikke indkasseret i over 500 minutter. Han begik nogle fejl i begyndelsen af sæsonen, men han er stadig en glimrende målmand, lyder det, ifølge Football Italia, fra Pagliuca, der er blevet interviewet af af Sky Sport Italia.

- Han [Inter-cheftræner Simone Inzaghi, red.] bør undgå det samme kaos som i PSG. Jeg tror ikke, at Onana bliver starter lige fra begyndelsen. Jeg tror, at han langsomt bliver starter i nogle kampe i Coppa Italia og i Serie A

- PSG har to topmålmand i Donnarumma og Navas, men de ved aldrig, hvem der spiller. Pochettino har ikke håndteret situationen godt. Der er ingen logik i hans beslutninger. Når Donnarumma spiller en god kamp, så sidder han på bænken i den næste. Det hele virker ret tilfældigt. Det havde været mere logisk, hvis han havde valgt én målmand til cupkampene, og én til ligakampene. 

Gianluigi Donnarumma har i denne sæson fået 11 kampe for Paris Saint-Germain, mens Keylor Navas har fået 16 kampe for pariserne. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020