Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

- Det skete aldrig i DK. Det er en rutsjebanetur

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den tidligere Superliga-stjerne Kamaldeen Sulemana har efter en flot start på eventyret i Frankrig døjet med en rygskade de seneste mange måneder.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kamaldeen Sulemana bragede ind på Superliga-scenen for FC Nordsjælland.

På blot halvandet år i dansk fodbold overbeviste han i sommeren 2021 Stade Rennais om at sprænge banken for ham. Over 100 millioner kroner betalte den franske klub for den lynhurtige ghaneser.

Kamaldeen Sulemana viste også i løbet af sine første måneder i klubben prøver på sit enorme potentiale. Men siden slutningen af februar har han været bremset af en rygskade.

- Det er hårdt. Der er op- og nedture. Jeg er glad, når holdet spiller godt og får gode resultater, men det er hårdt at sidde udenfor og se kampene på TV eller på stadion, siger den 19-årige offensivspiller til modernghana.com.

Den unge ghaneser er ung og ærgærrig, og det er hårdt for ham, at han for første gang i karrieren skal opleve sin første alvorlige skade.

- Jeg havde ingen problemer i Danmark. Den her skade har stået på længere, end jeg havde regnet med. Det er en rutsjebanetur, siger han.

Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne blev skadet op til Ghanas VM-kvalifikationskamp mod Nigeria tidligere på året, hvor han dog kunne glæde sig over, at hans landsmænd bookede billetten til Qatar.

Han fortæller også, at han troede på et kort skadesforløb, men lige så snart han kom tilbage på banen, så startede smerterne igen.

I sin debutsæson for Stade Rennais har han optrådt 20 gange i Ligue 1. Han har noteret sig for fire mål og to assists.