Foto: Imago
Ligue 1

Det uundgåelige: Nu har Mbappe besluttet sig

Kylian Mbappe har taget sit valg, men der er endnu ikke skrevet under, forlyder det.

Der har siden sommer været store spekulationer omkring Kylian Mbappes fremtid, men det ser ud til, at man meget snart kan få et endegyldigt svar på, hvor han kommer til at spille henne i næste sæson.

Det skriver det franske hovedstadsmedie Le Parisien.

Her bliver der peget på, at man nu godt kan indstille sig på, at stjernespilleren kommer til at tørne ud for Real Madrid. Der bliver dog understreget, at der endnu ikke er blevet underskrevet en kontrakt, men at det nærmer sig.

Både i PSG og resten af fransk fodbold vil det som mediet beskriver som det uundgåelige snart ske, og der skulle også herske optimisme i Madrid, mens forhandlingerne om en ny kontrakt foregår.

Noget af det, som de skulle tænke på, handler om tidspunktet for, hvornår de skal annoncere valget.

Mbappe har kontraktudløb til sommer, og han meddelte i sommerpausen, at han ikke ville gøre brug af den option, der er i aftalen med Paris-klubben, der kan give ham et år mere på kontrakten.

Derfor kan han forlade PSG til sommer kvit og frit - og her er det altså Real Madrid, der ikke så overraskende ser ud til at løbe med franskmandens underskrift.

Kylian Mbappe blev solgt til Paris Saint Germain fra Monaco tilbage i 2018 for 1,3 milliarder kroner. Han har siden spillet 288 kampe og scoret 241 mål. Dertil er der kommet 105 assister fra ham.