Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Dolberg glæder sig: Det er noget meget specielt

Foto: Getty Images

Kasper Dolberg ser frem til på lørdag, hvor Nice møder Nantes i den franske pokalfinale.

Af Lars Gram-Hanssen

Efter en stor EM-slutrunde har den indeværende sæson været en blandet fornøjelse for Kasper Dolberg, der i efteråret fik konstateret diabetes og på det seneste har været udsat for intern kritik i Nice. 

På lørdag er der dog gode muligheder for en succesoplevelse for den danske landsholdsangriber, når Nice møder Nantes i den franske pokalsemifinale. Og Dolberg, der scorede i semifinalen mod Versailles, ser da også meget frem til muligheden for at løfte et trofæ. 

- Vi spiller hvert eneste år for at kunne få denne afslutning på sæsonen. Vi står i en god situation, det er et glimrende scenarie, vi står overfor. Der er entusiasme, og vi ved, at hver eneste kamp tæller, lyder det, ifølge avisen Nice-Matin, fra Kasper Dolberg.

Den 24-årige Dolberg fornemmer i øjeblikket en særlig spænding i Nice, forud for lørdagens pokalfinale. 

- Ja, folk taler med mig om det rundt omkring i byen. Der er rødt og sort alle steder. Det er smukt at se. Vi føler, at det er noget meget specielt. 

I interviewet med Nice-Matin er Kasper Dolberg også blevet spurgt til det danske landshold, der ser ud til at være blevet et stærkere kollektiv efter Christian Eriksens kollaps. 

- Det tror jeg, ja [at sammenholdet er blevet bedre, red.]. Mentaliteten er rigtig god. Vi ønsker at kæmpe for hinanden og for Danmark. Vi har meget stor kvalitet på trænerposten og i spillertruppen, og hele landet står bag os. Det er en glimrende opskrift. Vi står mere sammen end nogensinde, vi er på en mission. Det er en følelse, der har vokset i de senere år. Og sejre vil kun styrke den, lyder det således fra Dolberg.

I interviewet understreger Kasper Dolberg samtidig, at han glæder sig til kampene mod Frankrig senere på året. Danmark skal møde Frankrig både i Nations League og til VM.