• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Efter 13 års strid: Får stor million-erstatning

Foto: Getty Images

Der er næsten 10 millioner kroner på vej til Michael Gravgaard.

Af Oliver Okstrøm

Efter 13 år har den tidligere danske landsholdsspiller Michael Gravgaard endelig fået sin erstatning af den franske klub Nantes og dens tidligere ejer Waldemar Kita, som han spillede for i slutningen af sin karriere. I alt lyder det på 9,6 millioner kroner.

Det skriver Ouest France.

Sagen handlede om, at Nantes kæmpede for at få erklæret Michael Gravgaard fodboldinvalid, mens han selv understregede, at han var klar til at spille i mere end et år. Til sidst stoppede Gravgaard karrieren, som han var tvunget til, fortalte han dengang. 

- Det er jo et valg, jeg nærmest har taget med pistolen for panden. Det der irriterer mig, og det, jeg er bitter over, er, at jeg ikke selv har fået lov at vælge. I stedet står jeg med en klub, der ikke vil lade mig spille fodbold eller lade mig spille andre steder, lød det i sin tid fra Michael Gravgaard til MetroXpress.

Tilbage i september 2008 blev Nantes idømt at skulle betale lige knap ni millioner kroner i erstatning for den omgang, som han havde været udsat for. Nantes ankede siden sagen, som nu omsider er blevet afsluttet nu.

Den forhenværende forsvarsspiller spillede for klubber som Viborg, FC København og HSV, og han nåede at få 18 landskampe med fem mål til følge.

Michael Gravgaard har efter karrieren som fodboldspiller været både tv-vært og direktør i Superliga-klubben Randers. Han fortæller om et muligt comeback til fodboldverdenen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020