Ligue 1

Flyvende Sabbi sænker Lyon

Emmanuel Sabbi har så småt fået tingene til at rulle i Le Havre, og søndag var han knivskarp mod Lyon.

Emmanuel Sabbi lukkede 2023 fornemt ned for sin klub Le Havre ved at score sine to første ligascoringer, da han nedlagde Nice, og de lovende takter tog han med sig ind i sin første ligakamp i 2024.

Søndag var han nemlig på pletten i 3-1-sejren over Lyon. Emmanuel Sabbi scorede til 2-0 fem minutter inde i anden halvleg. Her vandt han bolden i Lyon-feltet, drejede ind i banen og hamrede den ind fladt nær forreste stolpe.

Det betyder, at den tidligere Hobro- og OB-spiller nu står noteret for tre scoringer i den franske Ligue 1.

Le Havre er med sejren på 11. pladsen i Ligue 1. Bekymrende er det dog for Lyon, som fik to røde kort, og som fortsat er under nedrykningsstregen efter en katastrofal sæsonstart. Inden søndagens kamp havde man dog vundet tre i træk, hvilket gav gode forhåbninger, men nederlaget her må betegnes som særdeles skuffende.

Lyon havde ikke Ernest Nuamah med, eftersom han er afsted med Ghana til Africa Cup of Nations.