Video : Tipsbladet
Ligue 1

Fransk storklub vil hente Filip Jørgensen

Filip Jørgensen bliver ifølge et fransk medie kædet sammen med et skifte Olympique Marseille.

Marseille mangler en målmand og har en dansker i kikkerten.

Den 29-årige keeper Pau Lopez ligner en færdig mand i Marseille, og det kan være til Filip Jørgensens fordel. 

I hvert fald bliver den kun 22-årige danske Villareal-keeper nævnt som en mulig afløser til Pau Lopez, der bliver sat i forbindelse med et skifte til Serie A-klubben Como 1907. 

Det er det franske medie Le Phocéen, der mener at kende til Marseilles interesse i danskeren. 

I samme ombæring bliver også Brice Samba i Lens og Illan Meslier i Leeds nævnt som kandidater til pladsen mellem stængerne hos den franske storklub. 

Filip Jørgensen har da også gjort god reklame for sig selv på ganske kort til i Villareal, hvor han har henvist Liverpool-legenden Pepe Reina til bænken. 

Danskeren er nemlig det klare førstevalg i Villareal, hvor han i sidste sæson spillede samtlige 38 kampe i La Liga og i flere omgange blev rost til skyerne i spanske medier. 

Derfor bliver det da heller ikke helt billigt for Marseille, hvis de ønsker at købe Filip Jørgensen fri af Villareal, hvor han er på kontrakt helt frem til 2029.

I landsholdsregi står den danske Villareal-keeper noteret for 11 landskampe for U21-landsholdet, hvor han altså også har gjort sig positivt bemærket. 

Hvis skiftet bliver en realitet, bliver Filip Jørgensen altså en del af en klub med en glorværdig historie. Marseille står nemlig noteret for hele ni franske mesterskaber.