Video : Tipsbladet
Ligue 1

Hvad så, Dolberg? Nice jagter stjerneangriber

Kasper Dolbergs situation i Nice kan potentielt blive mere kompliceret, idet Nice nu arbejder på at hente den tidligere PSG- og Manchester United-angriber Edinson Cavani.

Nice har denne sommer hentet prominente navne som Kasper Schmeichel og Aaron Ramsey, og den sydfranske klub arbejder nu på at hente endnu en spiller med et imponerende cv. 

Således skriver den franske avis L'Equipe, at Nice arbejder på at hente Edinson Cavani, der forlod Manchester United tidligere på sommeren. 

Ifølge L'Equipe er den nye Nice-cheftræner Lucien Favre således opsat på styrke offensiven, som ifølge schweizeren mangler bredde. Den sydfranske klub arbejder på at hente både en centerforward og en kantspiller. 

Udover Cavani er Nice også interesserede i Blackburn-angriberen Ben Brereton, mens også Arsenal-kantspilleren Nicolas Pepe er på den sydfranske klubs radar. 

Nices jagt på en ny centerforward er også interessant i forhold til det danske landshold, idet Kasper Dolbergs muligheder for spilletid næppe vil blive bedre, hvis danskeren får en prominent rival som Cavani.

Dolberg sad forholdsvist meget på bænken i slutningen af sidste sæson, og den danske landsholdsangriber har tidligere på sommeren været rygtet til Galatasaray. Dolberg er dog skadet i øjeblikket, hvilket kan forpurre danskerens mulighed for et skifte i dette vindue. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.