Foto: Imago
Ligue 1

Hvis Mbappe forlader dem: Det er PSG's plan B

Det kan være slut med Mbappe i PSG til sommer, og det kan åbne op for en ny tid for klubbens transferstrategi.

Da vi overgik fra 2023 til 2024 stod det klart, at Kylian Mbappe kun har et halvt år tilbage af sin kontrakt med Paris Saint Germain. Dermed kan han tale frit med andre klubber om et gratis skifte til sommer.

Muligheden er dog også, at han vælger at forlænge med den Paris-klubben, men hvis han ender med at skrive med en anden klub, så har de selv en plan B. Det skriver den store franske sportsavis L'Equipe.

Her vil det være en åbning på en ny æra for PSG, hvor det særligt vil være unge spillere, som man vil have øje for i klubben, forlyder det.

Derudover står det klart, at der nok ikke vil gå ligeså lang tid som sidste gang, hvor Mbappe havde kontraktudløb, inden man vil komme frem til en afklaring. Dengang ventede han helt til maj med at komme frem til en beslutning om sin fremtid.

- Det vil ikke give mening at trække beslutningen ud som i 2022, lød det fra Mbappe efter Super Cup-kampen mod Toulouse i onsdags.

Optimismen lader dog til at være stor i PSG for, at det kan blive dem, der igen løber med den franske stjernespillers underskrift, fortæller en kilde tæt på klubben til førnævnte avis, som hævder, at Mbappe har 'kortene på bordet', og at de måske kender fremtiden før deres kamp i Champions League mod Real Sociedad 14. februar.

I sommer kom Mbappe i fokus, da han i første omgang slog fast, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med PSG. Det reagerede klubben på ved at udelukke ham fra holdet, men da sæsonen gik i gang var han igen med.

Dengang lavede de også en aftale om, at han frasagde sig den såkaldte loyalitetsbonus, hvis han ikke forlængede.

Det ser desuden ud til, at der er to klubber, som er mest inde i kampen om at overtage Kylian Mbappe. Læs mere om det her.