Video : Tipsbladet
Ligue 1

Hylder Daramy efter vild kamp: Det er storslået

Mohamed Daramy bliver hyldet af både cheftræneren og anføreren i Reims efter søndagens 2-1-sejr over Le Havre, hvor den danske landsholdsspiller blev den helt store helt.

Efter næsten fem måneder uden mål i ligaen blev Mohamed Daramy søndag den helt store helt, da Reims mødte Le Havre på udebane. 

Den tidligere FC København-stjerne blev indskiftet i det 63. minut og skulle herefter blot bruge 30 sekunder på banen, før han med med en genial aktion fik vendt rundt om sig selv i feltet, inden han sparkede Reims på 1-0. 

Han har alt talent i verden og alle evnerne til at tage endnu et skridt i sin karriere.

Will Still
Cheftræner, Reims

Hjemmeholdet fik udlignet kort efter, men i det syvende minuts tillægstid slog Mohamed Daramy så til igen, da Reims fik tilkendt et straffespark. Den danske landsholdsspiller tog ansvaret og scorede til slutresultatet 2-1, og efter kampen har Mohamed Daramy så fået stor ros af sin cheftræner Will Still. 

- Jeg havde spurgt ham: 'Hvornår var den seneste gang, du scorede?' Og han gav mig svar på tiltale ved at blive dobbelt målscorer. Det er storslået. Det må vi tage hatten af for. Det var det svar, jeg havde håbet på.

- Han har alt talent i verden og alle evnerne til at tage endnu et skridt i sin karriere. Der, hvor han kan udvikle sig, er hans effektivitet. Han scorer ikke nok, lød det ifølge L'Equipe fra Will Still. 

Mohamed Daramy udtalte sig efter kampen også om det afgørende straffespark i det 97. minut. 

- Jeg spurgte Junya Ito, om han ville tage straffesparket, men han gav mig bolden. Jeg spurgte også Yunis (Abdelhamid, red.). Jeg vidste, at jeg ville score, lød det ifølge Prime fra Daramy. 

Også Reims-anfører Yunis Abdelhamid var klar med ros til Mohamed Daramy efter søndagens sejr. 

- Vi har ikke været efter ham, men vi er rigtig glade på hans vegne. Han havde brug for at score, og han ønskede at score, lød det fra kaptajnen. 

Med de to fuldtræffere mod Le Havre er Mohamed Daramy nu oppe på fire scoringer i 22 kampe i Ligue 1 i denne sæson. 

Reims ligger nummer otte i Ligue efter 23 spillerunder.