• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Jacob Quvang

Ingen tvivl: PSG vil beholde de tre superstjerner

Foto: Getty Images

Lionel Messi, Sergio Ramos og Kylian Mbappé skal ingen vegne, hvis det står til PSG-præsidenten.

Af Jacob Quvang

Der går ikke mange dage uden spekulationer om Lionel Messi, Sergio Ramos og Kylian Mbappés fremtid i Paris Saint-Germain. 

De to førstnævnte er nået en del op i alderen og har kontraktudløb til sommer, mens Kylian Mbappé med jævne mellemrum rygtes væk fra klubben. 

Står det til PSG-præsidenten Nasser AL-Khelaifi, så bliver alle tre verdensstjerner i klubben på den anden side af sommeren. Det siger han i et interview med spanske Marca.

- Vi er heldige med at have nogle af verdens bedste spillere, som har lyst til at spille for PSG, selv om de har modtaget tilbud fra andre klubber.

- Vi arbejder på at beholde dem. Vi kommer til at analysere på, hvad vi laver, og hvordan vi kan fortsætte med at udvikle os og gøre tingene ordentligt, forklarer Al-Khelaifi. 

PSG er igen i denne sæson blevet slået ud af Champions League, hvor den stenrige klub atter er blevet kritiseret for manglende balance på holdet. 

Det er også et punkt, som Al-Khelaifi har bidt mærke i, og som der skal gøres noget ved til sommer, betoner han.

- Vi kommer ikke til at begå fejl. Vi kommer til at se til sommer, hvad vi har brug for netop for at skabe den her balance på holdet. Jeg er ikke bekymret for transfervinduet overhovedet. 

- Jeg er meget stolt af vores kommende stjerner, som dukker frem: Warren Zaire-Emery, El Chadaille Bitshiabu og andre, forklarer han. 

PSG har ikke haft noget godt 2023, men har stadig kurs mod det franske mesterskab. Til gengæld blev klubben slået ud af ottendedelsfinalen i Champions League til Bayern München.