• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

- Jeg forventer mere af Kasper Dolberg

Foto: Getty Images

OGC Nice-boss vil se mere til den danske landsholdsbomber Kasper Dolberg.

Af Victor Risager

OGC Nices sæsonstart har været noget nær fremragende. Den sydfranske klub er nummer tre i Ligue 1 efter 13 spillerunder, har blot tabt tre af deres kampe og har indkasseret færrest mål i ligaen.

Men for teknisk direktør Julien Fournier er der hår i suppen.

Sæsonstarten har nemlig også været præget af, at dyre offensivspillere som Kasper Dolberg samt den hollandske duo Justin Kluivert og Calvin Stengs har været fraværende af diverse årsager. Den tekniske direktør slår derfor også fast, at han kræver mere af dem. 

- Jeg forventer mere af dem. Selvom skader er en del af livet som atlet på et højt niveau, er det indlysende, at jeg forventer mere af Justin Kluivert, Calvin Stengs, Kasper Dolberg, lige som jeg forventer mere af Alexis Claude-Maurice, siger Julien Fournier til L’Equipe og tilføjer:

- De skal give mere til klubben. Det ved de. De er fantastiske i deres engagement og mentalitet. Men virkeligheden er, at vi har spillet næsten tretten kampe, hvor de ikke har været meget i aktion. På et tidspunkt skal de slutte sig til os. Holdet fungerer, der er en god træner og en spillestil. De er blevet valgt, vi har investeret penge i dem, og vi har skabt et miljø for dem. Nu skal de levere.

Kasper Dolberg, 24 år, gjorde lige inden landskampspausen comeback i et nederlag til Montpellier, efter at han havde misset et par kampe af personlige årsager. Siden er det kommet frem, at han er blevet diagnosticeret med diabetes type 1.

Danskeren har scoret tre mål i den indeværende sæson. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020