• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Ole Hoffskov

Kæmpe sviner til Mbappé: Aldrig set et større ego

Foto: Getty Images

Wayne Rooney er alt andet end imponeret over den attitude, han ser fra Kylian Mbappé.

Af Ole Hoffskov

Neymar er ikke den eneste, der har det svært med Kylian Mbappé i øjeblikket. Heller ikke Wayne Rooney har meget pænt at sige om det franske fodboldfænomen.

Der florerer i øjeblikket mange historier om, at Paris Saint-Germain-truppen er splittet på baggrund af en konflikt, der er brudt ud mellem superstjernerne Neymar og Mbappé.

At sidstnævnte ikke er bange for at lægge sig ud med nogen, fik også Lionel Messi syn for i weekenden, da han undervejs i opgøret mod Montpellier fik en skideballe af Kylian Mbappé for ikke at aflevere bolden.

Kylian Mbappés attitude er ikke noget, der behager Wayne Rooney, og den tidligere Manchester United-stjerne kommer med en kæmpe opsang til den franske offensivspiller.

- Vi har med en 23-årig spiller at gøre, som ryster på hovedet af Lionel Messi. Jeg har aldrig set så stort et ego i hele mit liv. Nogen bør minde Mbappé om, at da Messi var 22 år, havde han vundet Ballon d'Or fire gange, siger Rooney til DeparSports.

Ifølge L'Equipe har der tidligere på ugen været et møde i Paris Saint-Germain, hvor klubrådgiver Luis Campos og cheftræner Christophe Galtier satte sig ned med spillertruppen for at rede trådene ud. Om stemningen er blevet bedre, melder historierne ikke noget om. 

Du kan læse mere om konflikten mellem Neymar og Kylian Mbappé her og her. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.