Video : Tipsbladet
Ligue 1

Michael Laudrup: Det gør man ikke mod Real Madrid

Det har dog været hændelser, som ellers kunne have gjort skiftet umuligt, påpeger Michael Laudrup.

I lang tid efterhånden har rygterne om Kylian Mbappe taget mere og mere til. Tiden i Paris Saint Germain er ved at løbe ud, og Real Madrid virker til at være den franske stjernespillers næste klub.

Det er også noget, som den tidligere Real Madrid-spiller Michael Laudrup nu også er overbevist om. Det fortæller han i studiet på Viaplay.

Her var der blevet hevet en forside frem fra det meget velinformerede spanske hovedstadsmedie Marca, som ofte har ganske gode kanaler ind til Madrid-klubben, og det spiller ind på Laudrups vurdering af historien om Mbappe.

- Når det er oppe på det niveau, så vil jeg tro, at det ikke bare et rygte. Men hvor mange gange har vi snakket - og hvor mange gange er det i Real Madrid, Spanien og fodboldverdenen, at man har snakket om Kylian Mbappe til Real Madrid? Jeg tror så, at den er god nok den her gang, fastslår Laudrup.

Han erkender dog, at det ikke altid har set ud til, at det kunne lade sig gøre.

- Jeg har været i tvivl undervejs, især fordi han faktisk havde sagt ja, men så hoppede han alligevel fra. Det er normalt ikke noget, som du skal gøre overfor Real Madrids præsident Florentino Perez. Det glemmer han ikke, siger han og fortsætter:

- Det har han sikkert heller ikke gjort den her gang, men jeg tror, at han alligevel har vurderet, at hvis vi kan få ham, så skal vi have ham, lyder det fra Michael Laudrup.

Laudrup tid i Real Madrid var i perioden mellem 1994 og 1996, hvor han vandt det spanske mesterskab i den første sæson. Derudover hev han også fire af slagsen hjem i sin tid forinden i FC Barcelona.