• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mikkel Fuhr Nielsen

Massiv lønnedgang: Så meget tjener Schmeichel

Foto: Getty Images

Kasper Schmeichel har næsten halveret sin løn efter skiftet til OGC Nice.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

Kasper Schmeichel valgte i sommer at skifte væk fra Leicester City efter mere end et årti i klubben.

Nu tørner den danske landsholdsmålmand ud for OGC Nice, hvor han til at starte med kæmpede noget for at være sine lønkroner værd. Det har siden ændret sig.

Danskeren har langt om længe fundet fodfæste i fransk fodbold, hvor han har underskrevet en aftale med OGC Nice frem til 2025. Med underskriften i sommer måtte Kasper Schmeichel også indkassere en massiv lønnedgang.

Den franske avis L'Equipe udgiver hvert år en liste over lønningerne i Ligue 1. Ikke overraskende sidder Paris Saint-Germain massivt på flere af de allerstørste lønninger. Kylian Mbappé er eksempelvis højdespringer med en månedsløn på knap 45 millioner kroner.

Noget længere nede af listen finder man Kasper Schmeichel. Ifølge L'Equipe tjener den danske stjerne lige på den anden side af to millioner kroner om måneden uden bonusser. Det svarer til en årsløn på lige knap 25 millioner kroner.

Det er cirka en halvering af hans løn fra Leicester. Her tjente Kasper Schmeichel 3,7 millioner kroner om måneden, hvilket svarer til en årsløn på knap 45 millioner kroner.

Selvom Kasper Schmeichel drog til Nice som en stor stjerne, så er der flere spillere over ham i lønhierakiet. Arsenal-lejesvenden Nicolas Pepe tjener omkring 2,2 millioner kroner om måneden.

Gaëtan Laborde er tæt på samme beløb på andenpladsen, mens Terem Moffi afslutter podiet. På fjerdepladsen er Kasper Schmeichel placeret med sine to millioner kroner om måneden.

Kasper Schmeichel, 36 år, har siden ansættelsen af Didier Digard som cheftræner haft masser af succes i OGC Nice. Man har endnu til gode at tabe en ligakamp efter ansættelsen af den franske chef. I samme periode er det blevet til seks clean sheets for danskeren.