Video : Tipsbladet
Ligue 1

Mbappé afviser storklub: Kommer ikke til at ske

En ung Arsenal-fan har opfordret Kylian Mbappé til at fortsætte karrieren i London-klubben, men det britiske vejr afskrækker tilsyneladende franskmanden fra et skifte til Premier League.

Efter flere års rygter om et klubskifte ser det endelig ud til, at Kylian Mbappé forlader fransk fodbold efter denne sæson. 

Real Madrid anses som klar favorit til at hente Kylian Mbappé, men den franske superstjerne har også været rygtet til engelske storklubber som Manchester City, Liverpool og Arsenal. 

Et skifte til Premier League virker dog ikke til at stå specielt højt på Kylian Mbappés egen liste. På sociale medier florerer nemlig en video, hvor en ung fan opfordrer Kylian Mbappé til at fortsætte karrieren i Arsenal, hvorefter superstjernen slår en høj latter op. 

- Arsenal? Det kommer ikke til at ske. Det kommer ikke til at ske, lyder svaret fra Kylian Mbappé, hvorefter den unge Arsenal-fan spørger, hvorfor PSG-stjernen ikke vil til London-klubben. 

- Det er for koldt derovre, lyder svaret herefter fra Mbappé. 

Med til historien hører selvfølgelig, at der var tale om et uformelt møde med en fan, men noget tyder altså på, at franskmanden ikke agter at rykke til Premier League

Tilbage i februar blev Arsenal-cheftræner Mikel Arteta spurgt, om den engelske klub kunne finde på at gå efter Kylian Mbappé. 

- Hvorfor ikke? Hvis vi ønsker at blive det bedste hold, så bliver vi nødt til at hente de bedste spillere, det er klart, lød svaret, ifølge Sky Sports, fra Arteta. 

Den spanske træner erkendte dog samtidig, at Kylian Mbappé nok ender et andet sted end Arsenal. 

- Når der er en spiller af den kaliber, så bliver vi altid nødt til at være med i samtalen. Men det ser ud til at gå i en anden retning, vil jeg sige, lød det fra Arteta. 

I første omgang skal Kylian Mbappé spille den indeværende sæson færdig med Paris Saint-Germain, der er nået frem til kvartfinalerne i Champions League, hvor FC Barcelona er modstanderen. 

Loading Poll...