• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Jacob Quvang

Mbappé bekræfter: Jeg bad om at blive solgt

Foto: Getty Images

Den franske superstjerne bekræfter i et stort interview, at han i sommer bad Paris Saint-Germain om at blive solgt.

Af Jacob Quvang

Længe så det ud til, at Kylian Mbappé ville skifte fra Paris Saint-Germain til Real Madrid i sommerens transfervindue, men den potentielle kæmpehandel blev som bekendt aldrig til noget. 

Ikke i første omgang i hvert fald. For Kylian Mbappés kontrakt med den franske klub udløber til sommer, og fra januar af kan han frit forhandle med andre klubber. 

Hovedpersonen selv har indtil videre været tavs om transfersagaen, men i et stort interview med det franske medie RMC Sport åbner han nu op. Således bekræfter han, at han bad om at blive solgt i sommer. 

- Jeg spurgte om at blive solgt, for i det øjeblik, jeg ikke ville forlænge min kontrakt, ville jeg have, at klubben modtog en transfersum for mig, så de ville have mulighed for at erstatte mig med en kvalitetsspiller. Klubben har givet mig meget, og jeg har altid været glad her. Det er jeg stadig. Jeg sagde det tidligt til klubben, for at klubben kunne reagere på det. Jeg ønskede, at alle ville komme styrket ud af det, og at vi ville gå fra hinanden hånd i hånd, forklarer Mbappé i interviewet. 

Han bekræfter yderligere, at det allerede var i juli, at han bad om at forlade PSG. 

Selv om han er på vej væk fra klubben, så er han stadig en nøglespiller. Således har han scoret fire gange i ni ligakampe i denne sæson, og han var også på banen senest, da PSG dog på skuffende vis tabte 2-0 til Rennes.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020