Video : Tipsbladet
Ligue 1

Mbappe og PSG-boss i skænderi: Væggene rystede

Det blev til en vild oplevelse, da Kylian Mbappe og Nasser Al-Khelaifi talte sammen.

Kylian Mbappe meldte i fredags ud, at han ikke fortsætter i Paris Saint Germain, og i den forbindelse fik han også nævnt en række personer, som havde haft betydning for ham i klubben. 

En af dem, der ikke blev nævnt var bemærkelsesværdigt nok klubpræsident Nasser Al-Khelaifi. Den udeladelse var noget, som sidstnævnte gerne ville høre mere om, og det udviklede sig i den gale retning i forbindelse med kampen mod Toulouse. Det skriver den franske hovedstadsavis Le Parisien.

Al-Khelaifi havde angiveligt følt sig forurettet, og da han ville have en forklaring af den franske stjernespiller, så udvikede det sig efter sigende til et skænderi mellem de to.

Det blev endda så vildt, at 'væggene rystede', da de to PSG-folk stødte sammen, fortæller en kilde til førnævnte avis.

Forholdet mellem de to skulle da heller ikke være det bedste, og det forlyder, at de ikke har talt sammen siden februar, hvor Mbappe skulle have meddelt Al-Khelaifi, at han havde valgt at skifte til Real Madrid.

I sommer havde Mbappe dog allerede meldt, at han ikke ville forlænge sin kontrakt med PSG, og dengang var reaktionen i PSG, at man først var blevet udelukket i truppen, indtil de fandt hinanden og han fik lov at spille igen.

Kylian Mbappe har været syv år i PSG.

Afskedsvideoen til den franske storklub kan ses i videoen nedenfor.