• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Mbappé udpeger sine tre favoritter til Ballon d'Or

Foto: Getty Images

Ifølge Kylian Mbappé bør han selv ende på podiet, når Ballon d'Or-prisen overrækkes til oktober. Førstepladsen bør dog gå til Karim Benzema, lyder det fra PSG-stjernen.

Af Lars Gram-Hanssen

Navnene på de 30 nominerede til årets Ballon d'Or-pris blev fredag afsløret, og her var der ikke fundet plads til PSG-duoen Lionel Messi og Neymar. 

Kylian Mbappé er dog blandt de nominerede, og ifølge franskmanden selv bør han ende på andenpladsen, når Ballon d'Or-prisen overrækkes til oktober. 

- Jeg vil pege på Benzema, mig selv og Mané. Hvis jeg var Karim og ikke vandt i år, så ville jeg stoppe med at tænke på Ballon d'Or for altid, lyder det således, ifølge Le Parisien, fra Kylian Mbappé. 

Mbappé fravalgte tidligere på sommeren et skifte til Real Madrid, men den unge angriber er overbevist om, at han godt kan vinde Ballon d'Or som Ligue 1-spiller. 

- Real er en Ballon d'Or-maskine, det er vi nødt til at erkende. De ved hvordan tingene skal gøres. Men holdet er ikke det vigtigste. Det er ikke din klub, der sikrer dig Ballon d'Or. Det er dig selv, først og fremmest. Og jeg er fortsat overbevist om, at jeg en dag vil kunne vinde den i Paris, lyder det således fra Mbappé. 

Den 23-årige franskmand har scoret 171 mål i 217 kampe for Paris Saint-Germain. 

Sommerens 20 største transfers i fodbold - klik her og se mere.

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.