• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: De er nået til enighed med Zidane

Foto: Getty Images

Ifølge fransk medie har Zinédine Zidane indgået en aftale med Saudi-Arabien, der har en plan om at købe stor Ligue 1-klub.

Af Lars Gram-Hanssen

Marseille har i denne uge ansat Gennaro Gattuso som ny cheftræner, men italienerens ankomst har ikke fået rygterne om Zinédine Zidane til at dø fuldstændigt ud. 

Den spanske avis Mundo Deportivo skrev tidligere på ugen, at Zidane skulle have afvist Marseille, fordi han ikke er overbevist om klubbens nuværende projekt. 

Men ifølge mediet France Bleu er det meget muligt, at Zidane alligevel ender som Marseille-cheftræner på et tidspunkt. Ifølge France Bleu har den tidligere Real Madrid-boss nemlig indgået en aftale med Saudi-Arabien for få uger siden. 

Aftalen går kort fortalt ud på, at Zinédine Zidane er klar på at overtage cheftrænerjobbet i Marseille, hvis Ligue 1-klubben kommer på saudiarabiske hænder. 

Ifølge France Bleu har den saudiarabiske regering et ønske om at katapultere Marseille på et helt nyt niveau, akkurat som man har gjort med Newcastle i England. 

Og Zinédine Zidane er altså angiveligt klar på at blive en del af dette projekt, der vil give Marseille helt andre økonomiske muskler og sportslige muligheder. I første omgang har saudiaraberne angiveligt garanteret Zidane et transferbudget på over to milliarder kroner. 

Den i dag 51-årige Zinédine Zidane er født og opvokset i Marseille, men har ikke repræsenteret klubben som spiller, idet han indledte karrieren i Cannes, hvorefter han rykkede til Bordeaux, inden han i 1996 tog til Juventus.