• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: Han vil af med Kasper Schmeichel

Foto: Getty Images

Ifølge det franske medie Foot Mercato er Kasper Schmeichel blandt de fem Nice-spillere, som cheftræner Lucien Favre vil af med til januar.

Af Lars Gram-Hanssen

En dans på roser har det ikke været. 

Kasper Schmeichel har fået den franske presse på nakken efter skiftet til Nice, hvor danskeren også har siddet på bænken i en håndfuld kampe. 

L'Equipe skrev tidligere på måneden, at Kasper Schmeichel kan forlade Nice til januar, og samme melding kommer nu fra mediet Foot Mercato

Ifølge Foot Mercato foregår der således lige nu en intern omstrukturering i Nice, efter at den sydfranske klub i begyndelsen af oktober ansatte Florent Ghisolfi som ny sportsdirektør. 

Foot Mercato skriver, at Ghisolfi har talt med Nice-cheftræner Lucien Favre om spillertruppen efter den skuffende sæsonstart, der har efterladt Nice på 12. pladsen i Ligue 1. 

Favre er angiveligt ikke tilfreds med spillermaterialet, og ifølge Foot Mercato er der fem spillere i Nice, som schweizeren gerne vil af med til januar. Blandt disse fem er Kasper Schmeichel. 

Foot Mercato skriver dog, at også Lucien Favre er i fare for at ryge ud af Nice. Schweizeren ryger dog ikke inden VM, og derfor kan det blive op til til Ghisolfi, om Nice skal beholde Schmeichel eller ej.