• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: Her er Verrattis nye klub - koster 335 mio.

Foto: Getty Images

Marco Verratti forlader Paris Saint-Germain efter mere end et årti i den franske hovedstad.

Af Lars Gram-Hanssen

Han er en af sin generations bedste italienske spillere, men Marco Verratti kommer tilsyneladende aldrig til at optræde i Serie A. 

Efter 11 sæsoner i Paris Saint-Germain forlyder det nemlig nu, at den 30-årige Verratti har valgt at fortsætte karrieren i Qatar. 

Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano er der nu enighed mellem Paris Saint-Germain og Marco Verratti, og dermed forventes den italienske stjerne at flyve til Doha inden for det næste døgn for at skrive under med den qatarske klub. 

Ifølge Fabrizio Romano nåede Paris Saint-Germain og Al Arabi allerede for 10 dage siden til enighed om en pris på 335 millioner kroner for Marco Verratti, der havde kontrakt med Paris Saint-Germain frem til 2026. 

Verratti har ikke optrådt for pariserne i denne sæson, hvor klubbens nye cheftræner Luis Enrique har valgt at se bort fra den italienske midtbanespiller. 

Marco Verratti skiftede i 2012 til Paris Saint-Germain fra den daværende Serie B-klub Pescara, og italieneren nåede at spille 416 kampe for den franske klub.