• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Medie: Her vil Messi spille i næste sæson

Foto: Getty Images

Lionel Messi har angiveligt ingen planer om at forlade Paris Saint-Germain, selvom argentineren kontrakt udløber til sommer

Af Lars Gram-Hanssen

Hvor spiller Lionel Messi i næste sæson? 

Det ved ingen endnu, men argentineren hælder angiveligt klart til at at blive i Paris efter sommerferien. 

Sådan lyder det i hvert fald fra den spanske avis Sport, der skriver, at Lionel Messi lige nu foretrækker at blive i Paris Saint-Germain frem for at rykke retur til Barcelona eller skifte til USA. 

Ifølge Sport ønsker Lionel Messi at blive i Paris Saint-Germain, fordi argentineren er overbevist om, at han stadig kan kæmpe med om de store trofæer. Derudover forlyder det, at Messi kommer godt overens med både holdkammeraterne og ledelsen i den parisiske klub. 

Sport skriver, at Messi allerede har klaret den sværeste ting, hvilket var at tilpasse sig til tilværelsen i den franske klub. Den syvdobbelte Ballon d'Or-vinder er angiveligt tilfreds i Paris og ser derfor ingen grund til at skifte. I sin kontrakt med Paris Saint-Germain har Messi da også en option på en et-årig forlængelse. 

I weekenden kom det ellers frem, at Barcelona er interesseret i at lokke Messi tilbage allerede til januar. Men den plan kan den catalanske klub, der i øvrigt skal spille Europa League til foråret, tilsyneladende godt glemme alt om. 

Den 35-årige Lionel Messi er i denne sæson noteret for 12 mål og 13 assister i 17 kampe for Paris Saint-Germain.