Video : Tipsbladet
Ligue 1

Medie: Messi har ombestemt sig om fremtiden

Lionel Messi har angiveligt ombestemt sig om fremtiden, idet argentineren nu hælder til at forlade Paris Saint-Germain til sommer.

I kølvandet på Argentinas VM-triumf gik de fleste meldinger på, at Lionel Messi havde besluttet sig for at forlænge sin kontrakt med Paris Saint-Germain. 

Nu har piben dog angiveligt fået en anden lyd fra superstjernen. Den spanske avis Marca skriver således, med henvisning til journalisten Gerard Romero, at Lionel Messi nu ikke er interesseret i at fortsætte karrieren hos Paris Saint-Germain. 

Lionel Messi hælder i skrivende stund til ikke at underskrive en forlængelse, lyder meldingen. VM-triumfen har angiveligt fået Messi på andre tanker, idet superstjernen nu har andre mål for fremtiden. 

Med VM-trofæet sikret er det nu ikke længere de sportslige ambitioner, der er altdominerende i Lionel Messis tankegang, forlyder det. Superstjernen har således foretaget en kovending om sine tanker om fremtiden, skriver Marca. 

Barcelona nævnes som en potentiel destination for Lionel Messi, der har kontraktudløb i Paris Saint-Germain til sommer. En retur til Camp Nou vil dog betyde en væsentlig lønnedgang. 

Andre potentielle destinationer siges at være Inter Miami i USA, Newell's Old Boys i Argentina og Al-Hilal i Saudi-Arabien.