• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

Minister bønfalder Mbappé: Vi har brug for dig

Foto: Getty Images

Nu blander fransk minister i Kylian Mbappés fremtid.

Af Victor Risager

Kylian Mbappés fremtid har været et omdiskuteret emne i de seneste måneder, og superstjernens flotte præstation i Champions League-sejren over FC Barcelona tidligere på ugen har blot sat yderligere ild i rygterne.

Og nu blander den franske sportsminister, Roxana Maracineanu, sig i debatten.

Som gæst i et fransk tv-program kom den franske sportsminister - der også har en fortid som svømmer og har vundet medaljer ved både OL og VM - med en bøn til Paris Saint-Germains unge stjerne.

- Jeg vil sige det her til ham: Kylian, bliv i Frankrig, vi har brug for dig, siger Roxana Maracineanu ifølge AS og Marca og tilføjer:

- Vi vil fortsætte med at se dig spille sådan. Offentligheden har brug for dig, PSG har brug for dig, unge atleter og unge fodboldspillere skal have rollemodeller og eksempler at se op til. 

Den franske angriber har spillet for Paris Saint-Germain siden sommeren 2017 og har scoret 111 mål på 153 kampe. Til næste sommer har han imidlertid kontraktudløb, så hans dage i klubben kan altså være talte. 

22-årige Kylian Mbappé menes at koste knap 1,5 milliarder kroner, hvis han skal sælges denne sommer, hvor fire klubber er i spil - det kan du læse mere om her

-----
Se alt det bedste fodbold fra de største ligaer med YouTV - gratis prøvemåned

Superliga

Mere Superliga

Fokus