• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

MLS-boss erkender: Der er interesse for Messi

Foto: Getty Images

Lionel Messi, der bliver 36 til sommer, mangler ikke bejlere.

Af Oliver Okstrøm

Lionel Messi har igennem hele sin karriere været en ganske ombejlet herre. Alligevel har han spillet hele den professionelle del af den for Barcelona samt det seneste halvandet år for PSG.

Argentineren har kontraktudløb med franskmændene efter denne sæson, og i den amerikanske MLS er man opmærksom på ham. Det fortæller liga-kommisæren Don Garber i et interview med Sky Sports.

- Der har været interesse i Messi. Vi er meget bevidste om de formaliteter om, at han er under kontrakt, og Lionel vil selv beslutte, hvad han kommer til at gøre, lyder det fra MLS-kommisæren, der fortsætter:

- Han ville være stor for vores liga, og at have sådan en som ham vil give os en global platform til at tale om MLS. Ikke bare i øko-systemet i vores land, men rundt om i verden, forklarer Garber.

Han vil derfor ikke være overrasket, hvis der kommer flere rygter om Messi, som også har en option på et år yderligere med den franske hovedstadsklub.

Når det kommer til Ronaldo, der netop er blevet klubløs, så har Garber dog ikke hørt noget endnu.

- Selvfølgelig er det også meget nyt, og jeg er sikker på, at de rygter kommer til at dukke op, men jeg kan ikke kommentere på hvilket hold, der er interesseret eller ej, fastslår MLS-bossen.

Førnævnte Messi blev i forbindelse med argentinernes nederlag til Saudi Arabien mødt af en flabet kommentar. Læs mere om det her.