AS Monaco trækker fra i toppen af Ligue 1 efter storsejr mod Nice
Ligue 1

Det var nummer et mod nummer to i Ligue 1, da AS Monaco lørdag fik besøg af OGC Nice.

De seneste sæsoners magtdemonstration i fransk fodbold, PSG, ser ud til for en stund at være overstået. Således lå både AS Monaco og OGC Nice over hovedstadsklubben inden dagens topopgør.

Da det første fløjt havde lydt var det Nice, der fik overtaget, men hjemmeholdet der kom til flest chancer - men det udmyntede sig først i mål i anden halvleg, hvor Benjamin Mendy blev den helt store helt.

Venstrabacken lagde nemlig, efter kun to minutter af anden halvleg, op til Vincent Germain, der bragte AS Monaco på 1-0 - og kun et lille kvarter senere gjorde han det præcist samme for Falcao, der kynisk gjorde det til 2-0.

Med ti minutter igen lukkede og slukkede Falcao til 3-0, hvorefter de sikkert kørte føringen i hus, og dermed kunne sætte tre points på kontoen. Dermed trækker Monaco fra i toppen af Ligue 1, hvor de altså nu har tre points ned til Nice og seks til PSG, der dog har en kamp i hånden.