Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Nu udtaler Zidanes agent sig om PSG-rygter

Foto: Getty Images

Zinédine Zidanes agent har nu udtalt sig om rygterne om, at den tidligere Real Madrid-boss skal være ny cheftræner for Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Zinédine Zidane har været kædet sammen med Paris Saint-Germain i den seneste tid, men disse rygter har ikke noget på sig. 

Sådan lyder det i hvert fald nu fra Zinédine Zidanes agent, Alain Migliaccio, der afviser, at der skulle være nogen form for aftale på plads med Paris Saint-Germain.

- Alle de her rygter har ikke noget på sig, lyder det således, ifølge den franske avis L'Equipe, fra Migliaccio.

- Indtil nu er jeg den eneste person, der har tilladelse til at repræsentere og rådgive Zinédine Zidane. Hverken Zinédine Zidane eller jeg er blevet kontaktet direkte af PSG's ejer. Jeg er ikke engang sikker på, at Qatars emir reelt er interesseret i Zinédine Zidanes ankomst. 

- Jeg tvivler også stærkt på, at Hans Majestæt, Qatars emir, Sheikh Tamin Bin Hamad Al Thani, har for vane at benytte sociale medier eller medierne generelt, i forhold til at få klaret sine sager og tage afgørende beslutninger om PSG's fremtid. Jeg er ikke engang sikker på, at han reelt er interesseret i at hente Zinédine Zidane. 

Zinédine Zidanes har ikke haft et trænerjob siden afskeden med Real Madrid sidste sommer. 

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.