Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG-boss åbner op: Arbejder på ny Messi-aftale

Der bliver sat hårdt ind på at få en forlængelse på plads med Messi i PSG.

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi har kontraktudløb med PSG til sommer, og det er i realiteten muligt for alle klubber at hente ham på en fri transfer til den tid - og aftalen kan laves allerede nu.

Derfor er PSG da også i fuld gang med at forsøge at få ham til at forlænge. Det fortæller Paris-klubbens sportsdirektør Luis Campos i et interview med franske Telefoot.

- Vi er i forhandlinger. Jeg vil gerne have ham med i det her projekt, og jeg vil blive meget lykkelig, hvis han fortsætter hos os, siger han og fortsætter:

- Jeg vil gerne beholde Leo. Det kan jeg ikke skjule. Vi taler om at komme i mål med dette og få ham til at blive, lyder det fra Campos.

Det er desuden sådan, at Messi har en option for et år mere indbygget i sin kontrakt med Paris Saint Germain, som han kan vælge at udløse. Der er dog ingenting på plads endnu for den 35-årige spiller.

Messi kom til PSG forud for sidste sæson på en fri transfer fra FC Barcelona, da catalanerne ikke kunne registrere ham grundet reglerne for lønloft i spansk fodbold.

I løbet af argentinerens karriere har han vundet alt, der er muligt. Senest med den sidste skalp i decembers VM, hvor han endte øverst på skamlen med Argentina efter en finale-sejr over Frankrig.

Selv har han senest fortalt, at der er noget, som han fortryder. Læs mere om det her.