• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Victor Risager

PSG-chef afviser: Ingen strid mellem stjerner

Foto: Getty Images

Der er ingen problemer mellem Neymar og Kylian Mbappe, lyder det fra cheftræneren.

Af Victor Risager

Mauricio Pochettino afviser, at der skulle være problemer med at holde stjernerne glade i Paris Saint-Germain.

Paris Saint-Germain har samlet et utrolig stjernespækket hold denne sommer, hvor blandt andre Lionel Messi er kommet til, og mange har spekuleret i, om alle mon kan holdes glade i den franske storklub.

I weekenden var der især spekulationer om, hvorvidt forholdet mellem angriberstjernerne Neymar og Kylian Mbappe ikke var synderligt godt.

Efter en udskiftning brokkede Kylian Mbappe sig nemlig til en holdkammerat på bænken over, at Neymar ikke ville spille ham bolden i løbet af kampen, mens han efter sigende også kaldte brasilianeren en “bums”. Ironisk nok lagde Neymar så op til et mål af Julian Draxler, der afløste Mbappe, kort efter. Samtidig er der rygter om uvenskab mellem de to.  

Men brokkeriet er ikke et tegn på uvenskab ifølge cheftræner Mauricio Pochettino.

- De er fantastiske drenge. I fodbold sker den slags mellem konkurrenter. Her er det konstante mål at vinde. Det skabte meget barn uden for gruppen, men internt var det intet. De to har talt sammen, og jeg diskuterede det også med dem. Du så, at de på grinte på træningsbanen i dag, siger Mauricio Pocettino ifølge L’Equipe og siger også:

- Holdet er roligt. Spillerne er rolige og træner godt. Der er en god stemning. Jeg gentager: vi er i en speciel klub, og vi er nødt til at acceptere det faktum, at vi lever i specielle situationer. Du skal forstå det. Men gruppen har det meget godt og er meget afbalanceret.

Situationen med Neymar og Mbappe kommer kort tid efter, at Lionel Messi tilsyneladende viste utilfredshed med at blive udskiftet. Det kan du læse mere om her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020