• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG mødes med Kanes bagland: Tester vandene

Foto: Getty Images

PSG er ude på at få overbevist Harry Kane om projektet i klubben, forlyder det.

Af Oliver Okstrøm

Harry Kane har hele sin professionelle karriere været angriber i Tottenham, men det kan måske ændre sig til sommer. Den engelske angriber, der bliver 30 til sommer, er kommet godt og grundigt i Paris Saint Germains søgelys.

Det har Le Parisien først meldt, og nu kan Foot Mercato fortælle, at PSG-sportsdirektør Luis Campos er mødtes med Kanes bagland i de seneste dage for at snakke om en mulig fremtid i den franske hovedstad.

Her bliver der peget på, at Kane kun har ét år tilbage af sin kontrakt efter denne sæson, og derfor vil prisen være betragteligt lavere nu end tidligere. Prisen for ham skulle dog alligevel være på omkring 750 millioner kroner.

Nu tager PSG så de første skridt, og er ved at 'teste vandene' og finde ud af, hvad Harry Kane kunne have af ønsker i forbindelse med et skifte til Ligue 1. Det er nu op til Campos at overbevise om, at det er det rigtige at tage til PSG.

Harry Kane er efter sigende kommet ind på pariser-klubbens radar, da det i sidste sæson ikke lykkedes for dem at kapre Robert Lewandowski som supplement til Kylian Mbappes evner i det offensive.

I denne sæson er det blevet til 27 mål i Premier League af Kane. Kun overgået af Erling Haalands 36.

PSG har desuden udsigt til, at de kan komme af med Neymar til sommer. Læs mere om det her.