• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

PSG-stjerne: Det er ikke det, man drømmer om

Foto: Getty Images

Marco Verratti har gjort status over sæsonen, som ikke blev det helt store triumftog for Paris Saint-Germain.

Af Lars Gram-Hanssen

Paris Saint-Germain spillede søndag 2-2 hjemme mod Troyes i sæsonens tredjesidste kamp, og efter slutfløjtet gjorde Marco Verratti så status over en sæson, der ikke har levet op til italienerens forventninger, selvom pariserne har vundet mesterskabet.

- Der er en del frustration. Jeg tror, at de her er kampe er kampe, hvor man skal have det sjovt. Det handler om at vinde og om at have det sjovt som hold. Vi befinder os i en af de mest stille perioder i sæsonen, fordi der ikke er noget pres. Vi bliver bare nødt til at forsøge at have det sjovt. Når man slapper af i hovedet, så kan man nyde det mere. Men jeg er lidt frustreret. Vi nærmer os afslutningen på sæsonen, og vi kommer altid ud af kampene med en irriteret følelse. Det er ikke det, man drømmer om i slutningen af sæsonen, især når man allerede er blevet mestre, lyder det således, ifølge RMC Sport, fra Marco Verratti. 

- Jeg synes helt ærligt, at vi kan gøre det meget bedre, med det hold, vi har. I svære tider bør vi kunne være bedre. Når vi er gode som hold, så får vi også mere glæde ude af de kampe. Det har været en hård sæson. 

Især Champions League-exittet mod Real Madrid var et hårdt slag, erkender Verratti.

- Vi kæmpede rigtig godt i 150 minutter mod Madrid. Vi vandt mesterskabet, hvilket var godt, og jeg føler ikke, at der mangler meget. Alle bliver nødt til at sige, så de kan sige 'okay, vi har ingen fortrydelser, vi gav alt, men de var bedre'. Den fortrydelse har vi lidt nu.

Med to kampe tilbage af sæsonen har Paris Saint-Germain for længst sikret sig mesterskabet, da pariserne har 12 point ned til Marseille på andenpladsen.