Foto: Getty Images
Ligue 1

PSG-træner: Mange samtaler med Messi om fremtiden

Lionel Messis fremtid er ikke på plads endnu, lyder det.

Lionel Messi har kontraktudløb med Paris Saint Germain til sommer. Allerede nu står det klart, at klubben igen er blevet slået tidligt ud af Champions League med ham på holdet, og spekulationer om et argentinsk exit til sommer.

Men det er for tidligt at lave nogen konklusioner. Det fortæller PSG-cheftræner Christophe Galtier ved pressemødet forud for deres kamp mod Rennes.

- Det er for tidligt at være sikker på noget omkring hans fremtid. Leo, ledelsen og præsidenten taler meget sammen, siger han og fortsætter:

- Jeg har allerede sagt, at det vil være positive nyheder for alle. Jeg ved, at der har været en del kritik efter Bayern München-kampen, men han har været afgørende i mange situationer igennem sæsonen, lyder det fra Galtier.

PSG har nu fokus på ligaen, hvor de er 10 point foran Marseille, og de er dermed godt på vej til at tage deres 11. mesterskab i de seneste 13 sæsoner.

Lionel Messi kom til den franske hovedstadsklub i sommeren 2021 efter, at han havde spillet hele sit professionelle fodboldliv i Barcelona. Dengang skete skiftet på baggrund af, at catalanerne ikke kunne registrere ham grundet reglerne for lønloft i Spanien.

Messis far har senest været ude med en tydelig og små-vred opfordring til, at man stopper med at lyve om sønnike. Læs mere om det her.