• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

PSG vil have profil væk: Undlader ham fra CL-trup

Foto: Getty Images

Det samme gør sig gældende for den tidligere Vejle-spiller Ekitike.

Af Oliver Okstrøm

Paris Saint Germain har på det seneste fået et lidt andet udtryk på deres hold, da både Neymar og Lionel Messi har forladt klubben - ligesom der er udsigt til, at Kylian Mbappe er videre, når hans kontrakt udløber i sommeren 2024.

Det er dog ikke det eneste, der ser ud til at være væk. Det gælder også den italienske midtbaneprofil Marco Verratti, der længe har lignet en spiller, der er på vej videre til den saudi-arabiske liga. 

Derfor forlyder det nu også, at han ikke er med på den liste, som PSG har indsendt til UEFA med deres trup til denne sæsons Champions League. Det skriver RMC Sport.

Det gælder desuden også den tidligere Vejle-spiller Hugo Ekitike, som i løbet af den sidste del af transfervinduet var på vej videre - men et muligt skifte til en klub i Bundesligaen blev tilsyneladende afvist af ham.

Men for Verrattis vedkommende er håbet der stadig for, at italieneren kommer videre, og ifølge førnævnte medie skulle den franske hovedstadsklub være meget opsatte efter at komme af med italieneren.

Han er da heller ikke endnu blevet udtaget til den nye PSG-cheftræner Luis Enriques kamptrupper, så det ligner mere og mere, at han ikke har nogen fremtid i klubben, som han har spillet over 400 kampe for.

Den mest åbenlyse klub skulle være Al Arabi for Verratti.

Senest har Neymar været ude og fortælle, at han sammen med Messi gennemlevede et helvede i klubben. Læs mere om det her.