Video : Tipsbladet
Ligue 1

PSG's mistanke: Mbappe har allerede bestemt sig

Det forlyder, at PSG regner med, at Mbappe allerede har aftalt med Real Madrid, at han kommer næste år.

Kylian Mbappe gjorde sig forud for sommerens transfervindue bemærket ved at afvise at udløse den option i hans kontrakt, der kunne give ham et år mere på kontrakten. Derfor udløber den nu i sommeren 2024.

Dermed kan han skifte på en fri transfer om et år, og det lader til, at han allerede har besluttet sig for, at det skal ske, føler de i PSG. Det skriver Sky Sports.

Her er det ikke overraskende Real Madrid, som Mbappe efter sigende allerede har aftalt, at han skal skifte til om et år, når aftalen med den franske hovedstadsklub udløber - og han kan smutte gratis.

Det bliver af førnævnte medie bemærket, at PSG tidligere har haft et udgangspunkt, som handler om, at de helst ikke vil lave forretninger med Real Madrid, men som situationen er nu, så kan de ende med at blive nødt til det.

I hvert fald hvis de gerne vil have nogle penge for ham - og som det er nu, så er det sidste mulighed for dem denne sommer, hvis ikke det bliver til vinter.

PSG-præsident Nasser Al Khelaifi har i denne forbindelse også slået fast i pressen, at der ikke kan blive tale om, at Mbappe fortsætter i klubben, hvis han ikke går med til at forlænge denne sommer. 

Ellers vil han blive solgt. Her skulle prisen være på omkring 1,3 milliarder kroner.

Mængden af klubber, der har råd til at imødegå det krav, som PSG har for Mbappe er dog meget få. Læs mere om det her.