Video : Tipsbladet
Ligue 1

Real Madrid taler om Mbappe: Vi håber på afklaring

Aurelien Tchouameni indrømmer, at truppen i Real Madrid taler om den mulige tilgang af Kylian Mbappe.

Real Madrid og Kylian Mbappe.

En flirt, der har været i gang længe og som ikke virker til at stoppe lige foreløbig. 

Det er da ikke kun medierne, der spekulererer i den mulige transfer, der kan sende den franske verdensstjerne til den spanske kongeklub. Det gør spillerne i Real Madrid også, indrømmer midtbanespiller Aurelien Tchouameni. 

- Vi taler om det (Mbappe til Real Madrid, red) i omklædningsrummet, fordi vi ved at det er et vigtigt emne. Sådan har det været i de sidste par år. Vi håber, at der kommer en afklaring i løbet af de kommende uger, afslørede Mbappes franske landsholdskammerat til Relevo. 

Da Tchouameni blev spurgt ind til, om han havde fået noget at vide fra Mbappe, var han dog mere hemmelighedsfuld. 

- Nej, personligt har han ikke fortalt mig noget, men selv hvis han havde, ville jeg ikke sige det, afslutter Real Madrids franske midtbaneprofil. 

Den normalt pålidelige transferjournalist Fabrizio Romano meldte i starten af måneden ud, at Real Madrid nærmede sig Mbappe, men intet var underskrevet endnu. ESPN kunne ligeledes fortælle, at han har besluttet sig for at forlade PSG til fordel for Real Madrid, når hans kontrakt løber ud. 

I første omgang skal Kylian Mbappe og PSG dog koncentrere sig om en vigtig opgave i Champions League, når Real Sociedad kommer på besøg i den franske hovedstad.