• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Mads Bye Marboe

Rennes om Kamaldeen: Har enorme kvaliteter

Foto: Getty Images

Rennes glæder sig over at hente Kamaldeen Sulemana til klubben.

Af Mads Bye Marboe

Fredag aften faldt Kamaldeen Sulemanas fremtid endegyldigt på plads efter flere måneders spekulationer om ghaneserens fremtid.

Sulemana skifter nemlig til Rennes i en rekordstor handel for FC Nordsjælland, og franskmændene glæder sig til at få kantspilleren til klubben. 

- Vi ønskede at styrke vores angreb. Han er en spiller, der kan spille både på siderne, men også som den midterste angriber. Han scorer mål og ved, hvordan man laver den sidste aflevering. Han har enorme kvaliteter, han har fart og overblik. Han kan gøre forskellen. Det var vigtigt for os at bringe et ekstra offensivt våben til holdet. Dette er gode nyheder for klubben, siger teknisk direktør Florian Maurice til klubbens hjemmeside.

- Han er et godt indkøb, fordi han er en spiller, der var efterspurgt. Det lykkedes os at gøre, hvad der var nødvendigt for at tiltrække ham til Rennes, hvilket i starten ikke nødvendigvis lå lige for. Vi var i konkurrence med klubber som Ajax og hold i Premier League. Vi viser, at vi er i stand til at tiltrække spillere af denne størrelse. Det er en godt for hele klubben.

- Jeg har kendt ham, siden han kom til Danmark. Han er en spiller, vi har fulgt hele sæsonen. Nu skal han arbejde og komme op i gear, for han ikke kender Ligue 1 Uber Eats. Det er en hård liga. Det er op til ham at integrere sig godt. Han kender lidt til det franske, så det kan gå hurtigt for ham.

Kamaldeen Sulemana har skrevet under på en kontrakt, der løber indtil sommeren 2026.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020