Schmeichel i problemer: Forfærdeligt for ham
Foto: Getty Images
Ligue 1

Schmeichel i problemer: Forfærdeligt for ham

Ifølge Discovery-ekspert har Kasper Schmeichel ikke råd til at ende som reserve forud for næste sommers EM-slutrunde.

Kasper Schmeichel har haft en storartet karriere, men den danske landsholdskeeper befinder sig i øjeblikket på et decideret lavpunkt. 

Sådan lyder vurderingen fra Discovery-ekspert Mikkel Bischoff, efter at Kasper Schmeichel har indledt sæsonen uden spilletid i franske Nice. 

- Hvis man kender ham, så vil jeg sige, at det må være et af de værste tidspunkter i karrieren for ham. Han spiller ikke, og det ligner ikke, at han kommer til at spille i Frankrig. Og der er ikke rigtig nogen klubber, der har budt på ham endnu, lyder det, ifølge Eurosport, fra Mikkel Bischoff. 

- Han må virkelig afvente situationen rundt omkring, i Premier League-klubber og selvfølgelig også i FC København. Jeg tænker, hvis man kender hans mentalitet, at det må være forfærdeligt for ham. 

Kasper Schmeichel har været rygtet til storklubber som Chelsea og Bayern München, hvor den danske målmand godt kunne ende som andetvalg, men ifølge Mikkel Bischoff vil den model ikke kunne fungere. 

- Han skal være førstemålmand. Kasper Schmeichel, med det ego, han har, han skal spille. Og det er jo et godt ego, for han føler selv, at han er en af de bedste målmænd, hvilket han også har været igennem mange år, siger Bischoff.

Mikkel Bischoff peger endvidere på, at Kasper Schmeichel ikke har råd til en sæson som reserve forud for EM 2024, idet han efterhånden bliver pustet i nakken af Frederik Rønnow, der i sidste weekend reddede to straffespark for Union Berlin. 

Lokalmediet Nice-Matin reporterede i fredags, at Kasper Schmeichel nu hælder til at fortsætte sin karriere i Nice, hvor danskeren har kontrakt frem til 2025.