• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 tipsbladet.dk

Skadet Mbappe vraget og misser møde med Ronaldo

Foto: Getty Images

Den franske stjerne Kylian Mbappe kæmper stadig med den skade, han pådrog sig i slutningen af oktober, og det bliver ikke til landsholdsfodbold lørdag aften mod Portugal.

Af tipsbladet.dk

Muselskader fylder meget i fodboldens verden i øjeblikket, hvor kampprogrammet er tæt og komprimeret. Det ramte den 31. august Kylian Mbappe, da hans klub PSG spillede mod Nantes i den franske Ligue 1.

Her måtte Mbappe med et kvarter igen forlade banen med en skade i baglåret, og siden har han ikke været med i PSG's Champions League-møde med RB Leipzig samt i yderligere en kamp i den bedste franske række.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Hollænder vil tvinge sig til Barcelona-skifte

Alligevel blev Mbappe udtaget til den aktuelle landsholdssamling, men han var ikke med i onsdagens sensationelle 2-0 nederlag til Finland. Nu står det så klar, at superstjernen heller ikke kommer i spil, når Frankrig lørdag aften gæster Lissabon og Portugal.

Der skal nemlig ikke tages chancer, og derfor har landstræneren valgt at vrage Mbappe fra den 23 mand store trup, der er udtaget til opgøret. Dermed misser han chancen for en spændende duel mod den portugisiske stjerne Cristiano Ronaldo.

Læs også:Neymar ramt af skade

Udover kampen mod Portugal er det også meget tvivlsomt, hvorvidt den 21-årige offensivspiller kan nå at blive klar til tirsdagens møde med Sverige i Nations League.

Skaden til Kylian Mbappe må også skabe nogle panderynker i PSG, hvor man fredag fik både Neymar og Moise Kean tilbage fra deres respektive landshold - begge med skader. Neymar har fået en lårskade, der ventes at holde ham ude i adskillige uger.

Læs også:Neymar kan blive en nøgleperson i præsidentvalget i Barcelona

Læs også:Hævntørstige Leipzig fik PSG helt ned på jorden

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Arsenal vil handle i RB Leipzig

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020