• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Lars Gram-Hanssen

Spændingen stiger: Nu besøger Messi dem igen

Foto: Getty Images

Lionel Messi rejser til Saudi-Arabien senere på måneden, og det er tredje gang på et år, at argentineren besøger landet, hvor han er turismeambassadør. Besøget er med til at kaste benzin på rygterne om et muligt skifte til Al-Hilal til sommer.

Af Lars Gram-Hanssen

Lionel Messis kontrakt med Paris Saint-Germain udløber om få måneder, og det er endnu ikke blevet meldt ud, hvor argentineren skal spille i næste sæson. 

Saudi-Arabien har været nævnt som en sandsynlig destination for Lionel Messi, der særligt er blevet kædet sammen med landets mest succesfulde klub, Al-Hilal. 

Og noget tyder på, at den 35-årige Lionel Messi har et meget positivt syn på Saudi-Arabien. Flere medier, herunder Reuters og ESPN, skriver nemlig nu, at Lionel Messi senere på måneden skal besøge Saudi-Arabien for tredje gang på et år. 

Det er Ahmed Al-Khatib, Saudi-Arabiens minister for turisme, der har meddelt argentinerens besøg.

- Jeg er glad for at kunne byde vores turisme-ambassadør og hans familie og venner velkommen denne måned, så han kan nyde vores turistdestinationer, forbinde vores folk og nyde unikke oplevelser, lyder det, ifølge Reuters, fra Ahmed Al-Khatib.

Lionel Messi blev udnævnt til turisme-ambassadør for Saudi-Arabien sidste år, og Reuters skriver, at Messis tredje besøg er med til at øge forhåbningen om, at argentineren er på vej til den saudiarabiske liga, hvor han vil kunne genoptage rivaliseringen med Cristiano Ronaldo, der i januar skiftede til Al Nassr. 

Efter Paris Saint-Germains Champions League-exit mod Bayern München i onsdags udtalte Brian Laudrup, at han forventer at se Lionel Messi forlade den franske klub til sommer. Det kan du læse mere om HER.