Større end Zlatan: Cavani er den mest scorende PSG-spiller nogensinde
Foto: Getty Images
Ligue 1

Større end Zlatan: Cavani er den mest scorende PSG-spiller nogensinde

Med 157 mål i PSG-trøjen kan Edinson Cavani fra Uruguay kalde sig den mest scorende spiller i den franske hovedstadsklub.

Da PSG tidligere lørdag vandt med 4-0 over Montpellier i den franske Ligue 1 blev Paris-klubbens Edinson Cavani den mest scorende PSG'er nogensinde, da han slog Zlatan Ibrahimovic' rekord.

Den lød førhen på 156 af slagsen, som han satte ind i løbet af 180 kampe. Men den er nu slået. Dog har Cavani skulle bruge 227 kampe for at komme op på sine 157 mål for den franske storklub, som stormer mod et nyt mesterskab.

Målet i kampen kom desuden efter bare 11 minutters spil, da han køligt satte foden på et indlæg fra Rabiot lige foran mål.

Målene for Cavanis vedkommende fordeler sig på 109 mål i den franske liga, 26 i Champions League, ni i den franske cup og 12 i ligacuppen samt ét i den franske Super Cup, som nu alt i alt gør ham til den mest scorende i klubbens historie.

Cavani har spillet i PSG siden 2013, hvor han skiftede fra italienske Napoli, og han bliver 31 i næste måned, som vidner om, at det kan blive væsentligt flere mål for den store angriber fra Uruguay.

Før Zlatan Ibrahimovic fik rekorden i sin tid var det Pauleta, som lavede 109 mål i 176 kampe.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.