• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Oliver Okstrøm

Træner-skifte i PSG: Top-navn vil have Henry med

Foto: Getty Images

Julian Nagelsmann har angiveligt haft møder med Thierry Henry om et job i Paris Saint Germain.

Af Oliver Okstrøm

Paris Saint Germain-cheftræner Christophe Galtier ser ud til at have haft sin sidste kamp i spidsen for den franske hovedstadsklub i denne omgang, og det ser nu ud til, at ledelsen har fundet deres foretrukne mand som efterfølger.

Det skriver både Foot Mercato og transferguruen Fabrizio Romano.

Her bliver der fra begge parters side peget på, at der er tale om tyske Julian Nagelsmann, der nu bliver opfattet som en af PSG-toppens kandidater til jobbet. I den forbindelse skulle den franske klub med forbindelserne i Doha allerede have afholdt samtaler med tyskeren.

Derudover er der meldinger om, at Nagelsmann har planer om at trække den franske landsholdslegende Theirry Henry med som assistenttræner. De to skulle have gjort interessen fra Paris-klubben endnu stærkere.

Henry har tidligerer været assistenttræner for det belgiske landshold.

Endnu er der ikke taget en beslutning, men PSG skulle være opmærksomme på, at de meget gerne vil have en aftale på plads hurtigt - og Nagelsmann selv lader altså også til at være åben for den mulighed.

I denne sæson måtte Nagelsmann se sig fyret i Bayern München, som siden hentede Thomas Tuchel til og sikrede det tyske mesterskab efter en dramatisk afslutning i sidste runde af turneringen.

L'Equipe har endvidere fortalt, at emiren af Qatar, der de facto ejer PSG, havde været på besøg til den sidste PSG-kamp i denne sæson, som blev tabt til Clermont på hjemmebane. Det endte med en fyring af Galtier.

Senest er Messi også meldt på vej væk fra klubben, men det er en anden legendarisk spiller også. Læs mere om det er.