Ligue 1 Lasse Claes

Tre på stribe: Kylian Mbappé modtager stor pris

Foto: Arroyo Moreno

Der er bare noget helt specielt over Paris St. Germain-stjernen Kylian Mbappé.

Af Lasse Claes

25 mål og 19 oplæg i 34 kampe. 

Det er de imponerende tal, som Kylian Mbappé har leveret i denne sæson i Frankrigs bedste fodboldrække. 

Og derfor er det heller ikke ufortjent, at den 23-årige Paris St. Germain-stjerne er blevet kåret som sæsonens spiller i Lique 1. 

Kylian Mbappé modtog den store pris ved UNFP Awards, og det er tredje gang i træk, at han vinder den. 

Efterfølgende lagde VM-vinderen fra 2018 ikke skjul på, at hæderen betyder meget for ham. 

- Jeg er meget glad. Jeg vil gerne takke klubben, mine holdkammerater, alle dem, der arbejder i klubben og selvfølgelig ligeledes præsidenten. De har hjulpet mig enormt meget med at bidrage til denne tredje titel i træk, sagde Kylian Mbappé således, inden han tilføjede: 

- Det er vigtigt at efterlade et spor, altid at forsøge at skrive historie, og det at vinde kollektive og individuelle titler er det, der tæller for enhver fodboldspiller. Jeg har fået chancen for at gøre det, så jeg er glad. 

Nu er spørgsmålet så, om fodboldstjernen ligeledes giver sig selv muligheden for at vinde prisen for fjerde gang på stribe. 

Han er nemlig rygtet kraftigt til Real Madrid i løbet af sommerens transfervindue, og flere medier har skrevet, at Paris St. Germain-spilleren har været i Spaniens hovedstad for at forhandle med La Liga-klubben. 

Hovedpersonen selv udtalte søndag, at verden vil kende til hans beslutning, inden han tager afsted med Frankrigs landshold i næste måned. Vi vil altså snart blive klogere på, om Kylian Mbappé skifter til Real Madrid eller forlænger med Lique 1-klubben.