• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Ligue 1 Jacob Quvang

Utilfreds Wijnaldum: Er ikke helt glad i PSG

Foto: Getty Images

Hollænderen har ikke haft den rolle i Paris Saint-Germain, som han havde regnet med, da han skiftede i sommer fra Liverpool.

Af Jacob Quvang

Georginio Wijnaldum start som Paris Saint-Germain-spiller efter sommerens skifte fra Liverpool har ikke været, som han havde håbet. 

I Liverpool var han en nøglespiller, som stort set aldrig missede en kamp. Denne rolle har han ikke fået i den franske klub, hvor han sjældent spiller fuldtid. Han har da også blot spillet 92 minutter i PSG's seneste fire ligakampe, og det er særligt efter Lionel Messis ankomst, at spilleminutterne er raslet nedad. 

Han er da heller ikke ovenud begejstret for den nuværende tilstand i den rige klub. Det fortæller han i et interview til det hollandske medie NOS

- Jeg kan ikke sige, at jeg er helt glad, for situationen er ikke, som jeg ville have den. Men det er fodbold, og jeg er nødt til at lære at håndtere det. Jeg er en fighter. Jeg skal blive ved med at være positiv og arbejde hårdt på at vende det. 

- Jeg har spillet meget i de seneste år, jeg har altid været i god form og gjort det godt. Det er anderledes nu, og det tager tid at vænne sig til. Jeg så virkelig frem til det næste skridt i min udvikling, og så sker det her. Det er rigtig hårdt, fortæller den hollandske landsholdsprofil. 

Han kunne kunne senest se det hollandske landshold vinde 1-0 over Letland i weekenden. Da spillede han ikke, da han havde karantæne i opgøret. Han har dog fortsat landstræner Louis van Gaals tillid. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020