Foto: Getty Images
Ligue 1

Zidane om rygte: Man skal aldrig sige aldrig

I et stort interview med L'Equipe har Zinédine Zidane nu fastslået, at det er hans store drøm at blive landstræner for Frankrig. Den tidligere Real Madrid-boss åbner samtidig en dør på klem for Paris Saint-Germain.

Zinédine Zidane fylder i dag 50 år, og i den forbindelse har avisen L'Equipe bragt et stort interview med den franske legende. 

Og her forholder den tidligere Real Madrid-boss sig blandt andet til muligheden for at blive cheftræner for Paris Saint-Germain. 

- Man skal aldrig sige aldrig. Som træner findes der ikke 50 klubber, jeg kan tage til. Der er to-tre muligheder, lyder det fra Zidane i interviewet. 

Tidligere har der ellers været spekulationer om, at Zidane ikke er interesseret i at stå i spidsen for pariserne, da han er født i Marseille. Zidane har i den seneste tid været sat i forbindelse med Paris Saint-Germain, der dog ser ud til at ansætte Christophe Galtier i denne omgang. 

I interviewet med L'Equipe understreger Zinédine Zidane, at han stadig har en ambition at blive cheftræner igen. Franskmanden åbner også for muligheden for at blive sportsdirektør i en klub eller direktør for en virksomhed. Jobbet som fransk landstræner er selvsagt også interessant, erkender Zidane. 

- Det vil jeg selvfølgelig gerne [være fransk landstræner, red.]. Forhåbentligt sker det en dag. Hvornår kan det ske? Det afhænger ikke af mig. Men jeg ønsker at fuldende cirklen med det franske landshold. Jeg optrådte på landsholdet som spiller, og det er det smukkeste, der er sket for mig. Virkelig! Det er det største. Og fordi, at jeg har oplevet det som spiller, står det meget klart i mit sind, at jeg ønsker at være træner for Frankrigs landshold, lyder det således, ifølge Get French Football News, fra Zidane i interviewet.

Zidane understreger endvidere, at han ikke ved, om han kan overtage det franske landshold, når Didier Deschamps' tid som landstræner er forbi. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.