• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Kenneth Jensen

Officielt: Silkeborg fyrer Jesper Sørensen

Officielt: Silkeborg fyrer Jesper Sørensen
Illustration

Ny træner i Silkeborg IF bliver Kim Poulsen. Peder Knudsen stopper som sportschef og bliver A+ træner i klubben. Jesper Stüker bliver ny sportschef.

Af Kenneth Jensen

Som tipsbladet.dk kunne fortælle tidligere mandag, har Silkeborg IF fyret cheftræner Jesper Sørensen. Klubben har allerede afløseren på plads, idet Kim Poulsen er ansat pr. 1. januar 2015 på en toårig kontrakt.

- Vi har været glade for samarbejdet med Jesper Sørensen, der sikrede os oprykning i sidste sæson efter dygtigt arbejde, men vi må konstatere, at et efterår med historisk dårlige resultater gør det nødvendigt at få nye øjne på tingene. Derfor har vi besluttet at ansætte Kim Poulsen, der har haft succes i arbejdet med talenter og som træner i klubber, hvis vilkår kan sammenlignes med SIFs. Kim Poulsen er kendt for at få det maksimale ud af de fodboldspillere, han arbejder med, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S, i en pressemeddelelse.

Læs også: Jesper Sørensen kan være fortid i Silkeborg

Klubben har samtidig flyttet Peder Knudsen fra en rolle som sportschef. Nu skal han være A+ træner i klubben og have det overordnede ansvar for talenternes udvikling, mens talentchef Jesper Stüker får rollen som sportschef fremover.

- Jeg glæder mig til at komme ud på træningsbanen og arbejde med de unge mennesker på daglig basis. Det har været et ønske fra min side gennem længere tid at få mere græs under fødderne, og nu kommer jeg til at beskæftige mig med det, jeg holder allermest af i fodbold: Den daglige træning og udviklingen af fodboldspillere, siger Peder Knudsen til klubbens hjemmeside.

Klubben arbejder samtidig med en ny vision, der hedder, at fra 2018 skal der være økonomisk balance i fodboldaktiviteterne, og fremover kommer klubben til at satse massivt på at få kørt egne talenter i stilling.

Tipsbladet.dk følger løbende op med kommentarer på situationen i Silkeborg IF.

Superliga

Mere Superliga

Fokus