• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Premier League Mathias Høj Jensen

ACs far utilfreds i forhandlinger med Chelsea

Foto: Getty Images

Chelsea skal give flere lønkroner for at beholde Andreas Christensen. Det kræver landsholdsspillerens far ifølge tysk medie.

Af Mathias Høj Jensen

Far til Andreas Christensen, Sten Christensen, har forhandlet på vegne af sin søn og afvist Chelseas tilbud om kontraktforlængelse.

Det skriver Bild.

Ifølge det tyske medie kræver Sten Christensen en højere løn til sin søn, der nu bliver sat i forbindelse med et skifte til den tyske storklub Borussia Dortmund.

En kontraktforlængelse med Chelsea er ikke taget af bordet endnu, men meldingerne går på, at Andreas Christensen højst sandsynlig forlader Chelsea til sommer.

Rygtet kommer i kølvandet af, at den danske landsholdsstopper ligeledes har været sat i forbindelse med et skifte til FC Barcelona.

Andreas Christensen har kontraktudløb med Chelsea til sommer. Derfor kan andre klubber lave en forhåndsaftale med danskeren, der kan resultere i en fri transfer om seks måneder.

Den 25-årige danske forsvarsspiller har erfaring fra Bundesligaen, eftersom han var udlejet til Borussia Mönchengladbach i to år fra 2015 til 2017.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020