Foto: Getty Images
Premier League

Advarer imod Lampard: Han var en katastrofe

Frank Lampard kan potentielt blive Joachim Andersens nye cheftræner, men Crystal Palace bliver nu advaret mod at ansætte den tidligere Chelsea-stjerne.

Som spiller var Frank Lampard en af de bedste i Premier League, men som træner nyder Chelsea-legenden ikke helt den samme anerkendelse. 

Efter fyringen af Patrick Vieira er Lampard blevet rygtet til Crystal Palace, men ifølge London-klubbens tidligere ejer Simon Jordan vil det være et stort selvmål at hyre Lampard. 

- Vi har brug for ni point til at overleve i den her liga, så spørgsmålet er, hvordan vi henter dem i de seneste 11 kampe. Uanset om man vælger en kortsigtet løsning, så skal man bruge 9-10 point for at sikre en sæson mere i ligaen, og så må man kigge bredere, siger Jordan til Talksport

- Hvis man begynder at bevæge sig ind i territoriet med folk som Lampard eller Gerrard - altså, Palace havde Lampard til samtale for et par år siden, hvor de ikke ville have ham. Så hvad har ændret sig?

- Han ville have ført Everton til nedrykning - han var en katastrofe i Everton til sidst. Gerrard var en katastrofe i Aston Villa. Hvorfor skulle en af de to være løsningen?

Frank Lampard blev i januar fyret i Everton efter at have været ansat i et år. Steven Gerrard blev fyret i Aston Villa i oktober sidste år.