Video : Tipsbladet
Premier League

Ærgerlig Durmisi: Skulle have sagt ja til Frank

Riza Durmisi hylder Thomas Frank og ærgrer sig over, at han ikke tog til Brentford, da han havde muligheden.

Da Riza Durmisi slog igennem i Brøndby IF, var det Thomas Frank, der gav ham chancen, og den nuværende Brentford-træner har en stor aktie i, at venstrebacken blev solgt fra Brøndby til Real Betis og blev dansk landsholdsspiller.

Det kommer Riza Durmisi aldrig til at glemme.

Når den nyslåede LKS Lodz-spiller gør status over de trænere, han har haft i løbet af sin karriere, hvilket også tæller store navne som Patrick Vieira og Simone Inzaghi, er det Thomas Frank, han fremhæver.

- Han var træner for mig i tre år på ungdomslandsholdene, og derefter blev han min træner i Brøndby. Jeg kan kun sige, at han er som en far for mig. Han er i højere grad en far eller en ven end en træner for mig, siger Riza Durmisi til Tipsbladets polske søstermedie Goal.pl og tilføjer:

- Jeg kender hans filosofi. Han er en stor fodboldentusiast, og jeg ser fodbold på samme måde som ham. Hvis du spørger mig, hvem der var den bedste, så var han den bedste for mig. 

Riza Durmisi afslører desuden, at han kunne være blevet genforenet med Thomas Frank i Brentford, men takkede nej til muligheden. Dengang var Frank assistenttræner i London-klubben.

- Det var en skam, jeg ikke kom til Brentford, da jeg havde muligheden. Det skulle jeg have gjort, men det var ikke det bedste tidspunkt, fordi klubben lå i Championship og kæmpede for at rykke op i Premier League. Jeg ville ikke tage et skridt tilbage dengang. Når jeg ser det i bagklogskabens klare lys, skulle jeg have gjort det, lyder det fra Durmisi.

Riza Durmisi skal i den kommende halvsæson tørne ud for LKS Lodz, der er på sidstepladsen i den polske liga.